Polvision denkt al ruim 15 jaar mee in het vinden van oplossingen voor logistieke vraagstukken. Met onze persoonlijke no-nonsense benadering hielpen wij al vele bedrijven uit de brand. Polvision is breed inzetbaar. We rijden koeriersdiensten, zorgen voor een vlekkeloze koerier- en pakketdistributie en geven advies over allerhande logistieke vraagstukken.

Polvision werkt voor zowel kleine- als heel grote partijen. Nationaal en internationaal. Door de nauwe samenwerkingsverbanden die zij onderhoudt met logistieke partners is geen vraag hen teveel.

Direct een prijsopgave aanvragen? Mail of bel met Polvision en ontvang binnen een dag een offerte op maat.

Totaaloplossingen
in transport en
logistieke diensten

Spoedleveringen
 

Essentiële documenten en/of producten worden binnen een uur na melding opgehaald voor direct daarop aansluitende bezorging. We leveren snel, accuraat en 100% veilig. Bel nu met Polvision om een spoedlevering aan te melden.

SCHAALVOORDEEL EN SCHERPE CONDITIES

Logistiek advies
 

Polvision is ook in te zetten als logistiek adviseur. In deze snel veranderende tijd is het van belang dat logistieke processen zo optimaal mogelijk zijn ingericht. Een sterke logistieke organisatie vraagt om een heldere lange termijn visie. Deze levert vrijwel altijd hoge besparingen op. Meer weten over de inzet van Polvision als logistieke partner? Bel nu voor een vrijblijvende afspraak