Logistieke oplossingen

 

Persoonlijk contact en gedegen oplossingen voor heel diverse logistieke vraagstukken. Dat is wat je van Polvision kunt verwachten. Met kennis en ervaring van de lokale markt en een uitgebreid netwerk aan distributeurs kan Polvision elke vraag aan.

 

Wegtransport

Elk bedrijf heeft zijn eigen logistieke vraag. Geen vraag is hetzelfde. Geen oplossing is dezelfde. Polvision levert oplossingen op maat, passend bij de logistieke vraag én passend bij de mogelijkheden van het bedrijf in kwestie. We denken mee en gaan daarbij altijd net een stapje verder.

 

Volume (pallets en partijen)

Onder optimale condities wordt transport in Nederland binnen 24 uur geleverd. In vrijwel alle andere Europese landen binnen 72 uur. Voor levertijden buiten Europa stuur je ons een mail.

 

Pakketdistributie

Met een nationaal netwerk in stads- en regiodistributie worden alle pakketten binnen 24 uur in Nederland bezorgd. Een standaard verzekerd bedrag van 500 euro is inbegrepen, dit bedrag is naar gelang de waarde van het pakket te verhogen. Vraag direct een offerte aan. 

 

Spoedlevering

Essentiële documenten en/of producten worden binnen een uur na melding opgehaald voor direct daarop aansluitende bezorging. We leveren snel, accuraat en 100% veilig. Bel nu met Polvision om een spoedlevering aan te melden.

 

Stock-control, process management en warehousing

Naast het hands on vervoeren van producten is Polvision ook in te zetten als logistiek adviseur. In deze snel veranderende tijd is het van belang dat logistieke processen zo optimaal mogelijk zijn ingericht. Een sterke logistieke organisatie vraagt om een heldere lange termijn visie. Polvision helpt je deze te formuleren en uit te voeren. Als buitenstaander op de interne procesinrichting zijn wij in staat in een paar stappen de logistieke efficiency te verbeteren. Door te kijken naar de hele logistieke keten formuleren we de snel te realiseren quick wins en een advies voor een gedegen herstructurering waar die nodig mocht zijn. Logistiek raakt aan bijna alle afdelingen van de organisatie. Een weldoordachte logistiek binnen je bedrijf levert vrijwel altijd hoge besparingen op. Meer weten over de inzet van Polvision als logistieke partner? Bel nu voor een vrijblijvende afspraak.