Pol-Vision is in 2002 opgericht door Bob van der Pol. Na zijn bedrijfskunde studie en 10 jaren in loondienst bij bedrijven als Schenker en Papyrus, heeft hij Pol-Vision vanaf 2005 samen met zijn partner Christa van Lent verder opgebouwd. Gedurende zijn lange staat van dienst in een aantal logistieke bedrijven zag hij dat er een duidelijke behoefte aan meer persoonlijk advies bestond. Klantgericht werken dus. Met oog voor de specifieke klantvraag. Pakkend handelen in het belang van de klant. Daar staat Bob met zijn bedrijf nog altijd vierkant achter. En dat wordt gewaardeerd. De breed gevarieerde klantenkring bestaande uit zowel kleine als grote, gerenommeerde bedrijven bijvoorbeeld DHL, GLS, Beko en Bovemij is tevreden over de dienstverlening.

Men is tevreden over onze efficiënte manier van werken. Over de inzet van onze medewerkers, die met kennis van zaken werken aan de beste vervoersoplossing. Zowel onze medewerkers als de partners waar wij mee samenwerken zijn volledig op de hoogte van de nieuwste vervoerseisen, -voorwaarden en kwaliteitsnormeringen. Alle vervoersvraagstukken zijn bij Pol-Vision daarmee altijd in goede handen.

Bob werkt met brede (bedrijfskundige) blik op zijn vakgebied aan zijn bedrijf dat alle logistieke en bedrijfs- development vraagstukken kan beantwoorden. Pol-Vision adviseert, regelt en voert uit. Werkt aan lange-termijn relaties met zowel opdrachtgevers als samenwerkingspartners. Pol-Vision adviseert en helpt snel.

ASSERTIEF, INNOVATIEF EN ALtijd bereikbaar