Polvision is in 2002 opgericht door Bob van der Pol. Gedurende zijn lange staat van dienst in een aantal logistieke bedrijven zag hij dat er een duidelijke behoefte aan meer persoonlijk advies bestond. Oplossingsgericht werken dus. Met oog voor de specifieke klantvraag. Zonder overbodige werkzaamheden, maar snel en effectief handelen in het belang van de klant. Daar staat Bob met zijn bedrijf nog altijd vierkant achter. En dat wordt gewaardeerd. De gevarieerde klantenkring bestaande uit zowel kleine als grote, gerenommeerde bedrijven zoals DHL, GLS, Beko en Bovemij is zonder uitzondering tevreden over onze dienstverlening.

Men is tevreden over onze efficiënte manier van werken. En tevreden over de inzet van onze medewerkers, die met kennis van zaken werken aan de beste vervoersoplossing. Zowel onze medewerkers als de partners waar wij mee samenwerken zijn volledig op de hoogte van de nieuwste vervoerseisen, -voorwaarden en kwaliteitsnormeringen. Alle vervoersvraagstukken zijn bij Polvision daarmee altijd in goede handen.

Bob werkt met brede blik op zijn vakgebied aan zijn bedrijf dat alle logistieke en bedrijfsdevelopment vraagstukken kan beantwoorden. Polvision adviseert, regelt en voert uit. Werkt aan langetermijn relaties met zowel opdrachtgevers als samenwerkingspartners, en dat werkt. Polvision helpt je altijd snel op weg.

ASSERTIEF, INNOVATIEF EN ALtijd bereikbaar